K-EI Lekker, een nieuwe mijlpaal in samenwerking met Jumbo

We zijn trots om een nieuwe mijlpaal te presenteren in samenwerking met Jumbo: het K-EI Lekker ei, verkrijgbaar in alle Jumbo winkels in Nederland. Onze samenwerking met Jumbo stelt ons in staat om een breed publiek te bereiken en bij te dragen aan een duurzamere voedselketen.

 

Met het K-EI Lekker ei brengen we een product op de markt dat niet alleen lekker en betaalbaar is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld om ons heen. Daarnaast werkt Jumbo ook aan de verduurzaming van haar gehele huismerkassortiment eieren. Dit omvat de ontwikkeling van een toegewijde keten die zorgt voor een langetermijnperspectief en een goed verdienmodel voor pluimveehouders.

 

Bij JEGG future farming geloven we in een toekomst waarin zowel dierenwelzijn als duurzaamheid centraal staan in de voedselproductie. Het K-EI Lekker ei is een voorbeeld van hoe innovatieve samenwerking en gedeelde waarden kunnen leiden tot producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. We zijn verheugd om samen met Jumbo deze stap vooruit te zetten en kijken uit naar een toekomst vol nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in de landbouwsector.

 

Nóg meer weten? –  Dít… is K-EI Lekker!