JEGG sponsort DJR Academy

OOSTERHOUT – De Jonge Renner slaat een nieuwe weg in. De Oosterhoutse wielervereniging gaat verder onder de naam JEGG – DJR Academy. Na ondertekening van een vijfjarige overeenkomst met JEGG future farming als hoofdsponsor, transformeert de vereniging stapsgewijs naar een cycling academy. Het doel is, om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden.

Alle wielercategorieën, van de jeugd tot aan de elite/beloften, rijden vanaf nu in eenzelfde, nieuwe outfit met daarop JEGG future farming. Het bedrijf, gevestigd in Rijen, heeft zich voor maar liefst vijf jaar als hoofdsponsor verbonden.

Meer weten?

Investeren

Pieter Smits, zélf groot wielerliefhebber en sportief fietser, is blij met het hoofdsponsorschap bij JEGG – DJR Academy. “Ons bedrijf en de vereniging passen erg goed bij elkaar. We durven beiden te investeren in de toekomst. Terwijl wíj dat doen in een circulair, toekomstgericht pluimveebedrijf, richt JEGG – DJR Academy zich op wielertalent. Hoe beter dat aan de basis gebeurt, hoe groter het toekomstig succes. Belangrijk daarbij, vind ik het ‘hart’ van de JEGG – DJR Academy: het is een heel betrokken vereniging met bevlogen vrijwilligers. Zonder hun mensen en samenwerkingen, kan zo’n organisatie niet bestaan.” “JEGG future farming is vorig seizoen kleinschalig ingestapt. Nu is de tijd rijp, om de volgende stap te zetten. Daarom zijn we als vereniging enorm blij, want het brengt onze plannen, om door te groeien naar een succesvolle cycling-academy, in een stroomversnelling. Dat is erg belangrijk, met het oog op de toekomst van de wielersport: we leiden talenten op en stomen hen klaar voor de volgende stap. JEGG – DJR Academy is een van de weinige wielerverenigingen die de deur open zet voor álle categorieën: jeugd, nieuwelingen, junioren, elite, beloften en dames.”, aldus Eric van den Boom, voorzitter van JEGG – DJR Academy. “De support van JEGG future farming betekent dat álle leden, van de jeugd tot de elite en beloften, in eenzelfde outfit kunnen rijden en geeft ons tevens de mogelijkheid om te investeren in onze cycling- academy: we blijven een vereniging, maar moderniseren graag en geven de kwaliteit van onze begeleiding, waar mogelijk, een impuls. Daarnaast investeren we in het trainings- en wedstrijdprogramma: al op jonge leeftijd bieden we onze leden de mogelijkheid een internationaal programma te rijden. Voor een vereniging is dat uniek. Op termijn lanceren we wellicht opnieuw een eigen UCI Continental Team. Zo kunnen talenten die we zelf hebben opgeleid, onmiddellijk door naar het allerhoogste niveau.” 

 

“Net als De Jonge Renner, wil ik met JEGG future farming stappen zetten, met de kop in de wind. Als je stopt met trappen, val je om.” – Pieter Smits, JEGG.